Info

avatar Ten blog rowerowy prowadzi merxin z miasteczka Wrocław. Mam przejechane 29540.00 kilometrów w tym 890.00 w terenie. Jeżdżę z prędkością średnią 23.29 km/h
Więcej o mnie.

2014
button stats bikestats.pl
2013
button stats bikestats.pl
2012
button stats bikestats.pl

Kalendarz Rowerowy 2013

? ?
? ?
? ?
? ?
? ?
? ?

Kraje w których odbyłem wycieczki rowerowe:

>10000km
Polska
1000-10000km
Chiny Czechy
100-1000km
Irlandia
Szwajcaria Włochy
10-100km
Finlandia Holandia
Maroko Słowacja
Austria Meksyk
Tanzania Peru

Zdobyte Podjazdy

...

Wykres roczny

Wykres roczny blog rowerowy merxin.bikestats.pl free counters
Free counters
Dane wyjazdu:
53.00 km 16.00 km teren
02:32 h 20.92 km/h:
Maks. pr.:0.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: 60 m
Kalorie: kcal

Praca + Bajkał

Czwartek, 9 października 2014 · dodano: 10.10.2014 | Komentarze 1

Miejscami spore błoto, ale całościowo nie było najgorzej. HRMAX sezonu, jak w ciemnym lesie w okolicach Kotowic z krzaków wyskoczył duży czarny pies i zaczął szczekać, a nie dało się tam nawet jechać :D na szczęście sobie poszedł. Dodatkowo w połowie zaczęło schodzić mi powietrze z tylnego koła, na szczęście szczelina niewielka i jakoś dojechałem do domu z połową powietrza :)






Dane wyjazdu:
16.75 km 0.00 km teren
00:32 h 31.41 km/h:
Maks. pr.:40.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: m
Kalorie: kcal

Jesienny ITT

Wtorek, 7 października 2014 · dodano: 08.10.2014 | Komentarze 0

Jedno przymusowe hamowanie, auto z naprzeciwka zajęło mój pas :/
T 32:29 DST 16.75 AVS 30.95kmh
Kategoria ITT, Trening


Dane wyjazdu:
22.00 km 0.00 km teren
01:00 h 22.00 km/h:
Maks. pr.:0.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: m
Kalorie: kcal

Praca + Przejazdy

Wtorek, 7 października 2014 · dodano: 08.10.2014 | Komentarze 0

Kategoria Praca / Miasto


Dane wyjazdu:
8.00 km 1.00 km teren
00:26 h 18.46 km/h:
Maks. pr.:0.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: m
Kalorie: kcal

Praca

Poniedziałek, 6 października 2014 · dodano: 06.10.2014 | Komentarze 0

Kategoria Praca / Miasto


Dane wyjazdu:
121.00 km 0.00 km teren
04:03 h 29.88 km/h:
Maks. pr.:43.00 km/h
Temperatura:18.0
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy:264 m
Kalorie: kcal
Rower:Battaglin

Szosowe Zakończenie Sezonu 2014

Sobota, 4 października 2014 · dodano: 06.10.2014 | Komentarze 2

Na starcie sporo osób, m.in. Artur, Artur, Marcin, Witek i Robert, maksymalnie peleton liczył ponad 30 osób.Za Lubiążem trochę się podzieliła, ze 3-4 osoby pojechały szybciej do przodu, kilka zostało w tyle i grupka stopniała do ok. 20 osób. Na początku trochę jazdy za peletonem, żeby dociągnąć maruderów do grupy, potem już w grupce. Większość rekreacyjnie, fragmenty z przodu i przy bocznym wietrze nieco trudniejsze. Fajnie bo udało się trzymać założeń do końca, nawet jak ktoś wyskakiwał z peletonu, jechaliśmy swoje, świetny wypad.





Dane wyjazdu:
17.00 km 4.00 km teren
00:55 h 18.55 km/h:
Maks. pr.:0.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: m
Kalorie: kcal

Praca

Piątek, 3 października 2014 · dodano: 06.10.2014 | Komentarze 0

Kategoria Praca / Miasto


Dane wyjazdu:
17.00 km 0.00 km teren
00:53 h 19.25 km/h:
Maks. pr.:0.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: m
Kalorie: kcal

Praca

Czwartek, 2 października 2014 · dodano: 06.10.2014 | Komentarze 0

Kategoria Praca / Miasto


Dane wyjazdu:
16.00 km 3.00 km teren
00:47 h 20.43 km/h:
Maks. pr.:0.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: m
Kalorie: kcal

Praca

Środa, 1 października 2014 · dodano: 01.10.2014 | Komentarze 0

Kategoria Praca / Miasto


Dane wyjazdu:
17.00 km 3.00 km teren
00:53 h 19.25 km/h:
Maks. pr.:0.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: m
Kalorie: kcal

Praca

Wtorek, 30 września 2014 · dodano: 01.10.2014 | Komentarze 0

Kategoria Praca / Miasto


Dane wyjazdu:
17.00 km 3.00 km teren
00:52 h 19.62 km/h:
Maks. pr.:0.00 km/h
Temperatura:
HR max: (%)
HR avg: (%)
Podjazdy: m
Kalorie: kcal

Praca

Poniedziałek, 29 września 2014 · dodano: 01.10.2014 | Komentarze 0

Kategoria Praca / Miasto